Brillegalleriet

Velkommen ind til din lokale optiker

Brillegalleriet er en lokal, familieejet butik, hvor du finder far og søn, optikerne Hans Christian og Henrik, optiker Rikke og butiksassistent Jannie. Vi lægger vægt på en indbydende og lækker butik, hvor du altid føler dig velkommen.

Som selvstændig butik bestemmer vi selv vores vareudvalg og kan bevæge os hurtigt på markedet – derfor kan du være sikker på at finde de nyeste briller hos os. Vi er bevidst om både kvalitet, stil og komfort og kan finde et par briller både til den klassiske, sporty og moderne type – og alt midt i mellem! Vi besøger gerne brilleproducenterne selv, så vi er helt opdaterede om den nyeste udvikling og teknik på markedet.

Brillegalleriet har også et stort udvalg af solbriller til såvel afslapning som sport. Og her kan du få grundig rådgivning, uanset om du skal forbedre golfslaget, løbe marathon eller sidde udenfor og læse. Vi ved nemlig selv, at de rigtige briller gør stor forskel – og du kan naturligvis også få solbrillerne med styrke.

Derudover har vi selvfølgelig et stort udvalg af kontaktlinser og tilbyder tjek og rådgivning, uanset om du skal bruge enkeltstyrke, flerstyrkelinser eller har bygningsfejl.

Personlig rådgivning

Med tre optikere er du i trygge hænder hos Brillegalleriet. Vi tager os tid til at give dig en personlig rådgivning. Du får en individuel løsning, der matcher dine behov, og bliver altid mødt af de samme optikere, der kender dig. Hos Brillegalleriet ønsker vi nemlig at have et nært forhold til kunderne, så vi er sikre på at kunne præsentere dig for den rigtige løsning til dit syn og din livsstil.

Med kunden i centrum

Hos Brillegalleriet får du et ærligt svar og en ærlig pris – vores gode forhold til kunder bygger nemlig på tillid. Service er vores mærkevare, og vores kundeservice stopper ikke, når du går ud ad døren med dine nye briller. Vi hjælper gerne ved behov for en ekstra tilpasning eller en ordentlig rensning.

Vores gode service og nære forhold til kunderne fungerer bedst, når vi er i tæt kontakt med dig. Derfor kan du få fat på os både på mail, telefon og Facebook – og selvfølgelig i vores butik. Velkommen ind!