Find din stil ved Brillegalleriet i Aalborg

Er du til det klassiske og tidløse look, eller brænder du for det trendy og moderigtige? Briller findes i alle former, farver og styles. Hos Brillegalleriet i Aalborg kan vi vise dig en masse nye brillemodeller, tidens flotte stel og farver og hjælpe dig med din brillestil. Vi har nøje øje for, hvad der passer allerbedst til dig og dit syn.

Brillemode hos optiker i Aalborg – find din stil

Hos Brillegalleriet i Aalborg er hyldene fulde af flotte briller. Når vi skal finde din stil og det sæt, der passer allerbedst til dig, og som falder i din smag, kigger vi på flere ting:

  • Dine farver
  • Din ansigtsform
  • Din stil og personlighed

Generelt bør du gå efter briller, der komplementerer din ansigtsform. Det skaber kontraster, så brillerne står tydeligere og flottere frem. Det er også vigtigt at tage dine farver, og her gælder både hudfarve, hårfarve og farverne i din garderobe, med i betragtning. Det er meget forskelligt, hvad der klæder de kolde farver og de varme farver.

Vælg med hjertet

Allervigtigst er det dog at finde din stil og matche dine ønsker. Og her er stellet og formen på brillen super vigtige. Er du den klassiske type, kan et sæt diskrete briller med et tidløst stel og facon være at foretrække. De er kendetegnet af rene linjer og et enkelt design. Hvis du vil have en helt enkel brille, kan du også få et minimalistisk og næsten usynligt stel. Er du derimod glad for opmærksomhed, modig og farverig, vil et sæt briller med et opsigtsvækkende og trendy stel være det rigtige valg. Med sådan et sæt signalerer du mod og stil, samtidig med at du tiltrækker dig opmærksomhed fra andre.

Forskellige briller signalerer dermed noget forskelligt. Find din stil.

DOWNLOAD STIL GUIDE