Flere briller hos Brillegalleriet i Aalborg

Det kan være en stor beslutning at få brille. Nogle gange er det bare nødvendigt for, at du kan få det bedste syn. Heldigvis findes der i dag rigtig mange slags briller, og så er briller det nye skrig inden for modeverden. Hvor det førhen var irriterende at gå med brille, er der i dag mange, der bruger dem. Og det gælder også personer med perfekt syn.

Skal du have dine første briller eller bare nye briller, kan vi rådgive dig hos Brillegalleriet i Aalborg.

Vælg briller efter dit behov

Skal du have brille for første gang, er det vigtigt, at du tænker over:

  • Hvad brillerne skal bruges til
  • Hvad der klæder dig

Briller ændrer en stor del af dit udseende, og det kræver lidt tid at vænne sig til dem. Derfor skal du selvfølgelig vælge et sæt, du vil nyde at gå med. På den måde bliver det ikke en alt for hård tilvænningsproces. Men det er også vigtigt, at du tænker over brillens funktion. Hvis brillerne hovedsageligt skal bruges til skærmarbejde eller til at læse med, skal du fx have et sæt briller, hvor synsfeltet er godt og dækkende.

Optiker i Aalborg sørger for, at dine briller sidder korrekt

Hos Brillegalleriet i Aalborg hjælper vi dig med justeringerne af dine briller. Briller skal nemlig først og fremmest sidde behageligt. Samtidig må brillerne heller ikke glide ned ad næsen, og så skal de gerne sidde så symmetrisk som muligt på dit ansigt.

Det er utrolig vigtigt, at brillerne sidder korrekt. Hvis de sidder dårligt og gnaver bag ørerne, bliver det en ubehagelig oplevelse, og du kan alligevel ende med gener som fx koncentrationsbesvær og smerte. I værste fald ender du måske med ikke at bruge dem som anvist af optikeren, hvorved dit syn ikke bliver afhjulpet.