Tjek dit syn med en synsprøve hos Brillegalleriet i Aalborg

I løbet af livet ændrer de fleste danskeres syn sig. Det kan pludselig være svært at se bogstaverne i den opslåede bog eller at se det, der bevæger sig langt væk i horisonten. Hvis du oplever en forværring af dit syn, er det vigtigt, at du bestiller tid til en synsprøve hos din optiker. Synsproblemer er nemlig som regel tegn på, at du har brug for briller eller kontaktlinser. Det er vigtigt at få det kontrolleret i tide for at afhjælpe problemet.

 

Synsprøven skridt for skridt

Hvis du oplever en forværring af dit syn, er det afgørende, at du får bestilt tid til en synsprøve. Her vil optikeren ud fra en række tests kunne bedømme, hvad der er skyld i dine problemer og hjælpe dig tilbage til et godt syn.

Du kan få foretaget synsprøven hos Brillegalleriet i Aalborg. Vores optikere bruger bogstavstavler og en slags kæmpebrille med flere brilleglas til at udføre prøven. Vi vil derudover også spørge ind til dine øjenproblemer, læsevaner og din arbejdsplads. Selve prøven er derfor ganske harmløs. En almindelig prøve har en varighed på ca. 30 minutter og består af 21 tests. Hvis det er nødvendigt at foretage flere prøver, kan de blandt andet være:

  • En måling af øjets optiske system
  • En test af øjenmusklens funktion
  • Tests af farvesyn, dybdesyn og stereosyn
  • DNEye test

Ved disse tests har optikeren fokus på problemer med fokusering, samsyn og bygningsfejl.

Få hjælp til dit syn hos optiker i Aalborg

Ud fra synsprøvens resultater er det muligt at fastlægge problemet med dit syn. Som optiker i Aalborg kan vi hjælpe dig med at løse problemet ved hjælp af enten briller eller kontaktlinser. Sammen finder vi den rigtige løsning til dig, så du igen kan se klart.