Få solbriller hos Brillegalleriet i Aalborg

Solbriller har rigtig mange funktioner. De kan hjælpe dig med at se klart i solen, men solbriller med helt bestemte egenskaber kan også bruges til diverse aktiviteter og sport udenfor. De beskytter dine øjne, uanset hvad du laver. Solbriller skal derfor ses som mere end bare et modetilbehør. Men derfor gør det selvfølgelig heller ikke noget, at du ser knaldgodt ud med dem på.

Hvis du gerne vil have nogle nye solbriller, kan du kigge ind i Brillegalleriet i Aalborg. Her er vi altid klar til at give dig et godt solsikkert syn.

Hvilke solbriller skal du vælge?

I dag findes der rigtig mange forskellige slags solbriller:

  • Sportssolbriller
  • Solbriller til fritid
  • Solbriller med eller uden styrke
  • Solbriller med UV beskyttelse

De forskellige slags adskiller sig fra hinanden på flere væsentlige områder. Du skal derfor ved et solbrillekøb overveje, hvad dine behov er. Som optiker i Aalborg kan vi hjælpe og rådgive dig om netop det, hvis du er i tvivl. Når du skal vælge en solbrille, skal du også være opmærksom på, at der er forskel på glassene. Du kan nemlig få farveskiftende glas, spejlglas eller tonet glas, der er meget velegnet til sportsgrene som fx skiløb eller sejlsport.

Solbriller til hele familien hos optiker i Aalborg

Det er vigtigt at huske, at det ikke kun er dig, der skal bruge solbriller. Når familiens mindste boltrer sig i vandkanten eller leger i haven, er de også udsat for solens skadelige UV-stråler. Derfor er det vigtigt, at de også får et sæt gode solbriller, der kan beskytte deres øjne. Har dine børn solbriller på, kan de leger ligeså tosset, de vil ude i det fri. Så behøver de heller ikke at skærme for solen og knibe øjnene sammen hele tiden, når de morer sig.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu