Find dansk design briller hos Brillegalleriet i Aalborg

Er du en af dem, der går op i mode og originalitet? Kan du godt lide at skille dig ud på en sådan lidt diskret måde, men samtidig være totalt stillet fra top til tå? Hvis du har det sådan, kan et sæt danske design briller være lige noget for dig. Dansk design briller hitter lige nu, og hos Brillegalleriet i Aalborg har vi et stort udvalg på hylderne. Vi hjælper dig med at finde de rette briller af den rigtige danske designer.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Kvalitet og design mødes i dansk design briller hos optiker i Aalborg

Der findes i dag rigtig mange forskellige brillemodeller og brands. Det er både lækkert med et stort sortiment at vælge fra, men det kan samtidig også besværliggøre processen med at finde de rigtige briller en hel del. Men hvis du er til briller i rigtig god kvalitet og et smukt design, er dansk design briller måske svaret for dig. Her får du en brille, der kan holde i mange år fremover, og som aldrig går af mode. Du får altså ikke bare et optimalt syn igen, du får også en brille, du vil elske at gå med.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Hvilken stil går du efter?

Som optiker i Aalborg kan vi hjælpe dig med at vælge iblandt de mange designmærker. Vi kigger på din ansigtsform, dine farver og snakker med dig om din stil og smag. Det er derfor kun godt, hvis du i forvejen har tænkt over, hvad du gerne vil signalere med brillerne. Vil du have et look, der er:

  • Klassisk og enkelt?
  • Elegant?
  • Fashionabelt?
  • Mere farverigt og unikt?
  • Moderne og originalt på samme tid?

Uanset dit svar kan vi helt sikkert bistå dig i jagten på den perfekte danske design brille.