Flere solbriller med styrke hos Brillegalleriet i Aalborg

Hvis du er brillebruger til dagligt, er det nærmest et must for dig at have et sæt solbriller med styrke. På den måde kan du se skarpt i solen, du er beskyttet mod solens stråler, og du kan køre sikkert uden at bekymre dig om at blive blændet af solen. Fordelene er mange og vigtige. Solbriller med styrke kan fås i mange afskygninger – hvad enten du er langsynet, nærsynet eller begge dele.

Se skarpt i solen

Med hjælp fra Brillegalleriet i Aalborg kan du finde lige præcis de solbriller, du mangler. Størstedelen af vores solbriller kan fås med både enkeltstyrket glas eller flerstyrkeglas. Herved kan du altså både se skarpt på lang og kort afstand. Men det er ikke nok kun at overveje brilleglassets styrke. Andre egenskaber ved glasset kan nemlig også være afgørende for, hvordan du oplever brugen af brillerne. Du skal derfor også overveje, hvilke aktiviteter og vejrforhold brillerne hovedsageligt skal bruges til.

Forskellige brilleglas til dine solbriller med styrke hos optiker i Aalborg

Når du vælger dine solbriller med styrke, kan du få mange forskellige solbrilleglas. Det er forskelligt, hvilke egenskaber de enkelte glastyper har. Du kan vælge imellem:

  • Fotokromiskglas, der skifter fra gennemsigtig til mørk alt efter solens lysstyrke
  • Polaroidglas, der er god til sejlsport og fiskeri, fordi de mindsker genskin og refleksioner fra fx vand
  • Brilleglas i varme farver som brun, gul og oranger, der er gode til jagt og bilkørsel om aftenen
  • Brilleglas i kolde farver som grøn og blå, der hjælper øjet med at slappe af

Mulighederne inden for solbriller med styrke er mange. Som optiker i Aalborg står vi til rådighed, hvis du skal have hjælp. Vi vil gøre vores bedste for at finde et par solbriller, der opfylder dine behov og krav til design.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER