Brillegalleriet i Aalborg – stort udvalg af solbriller med UV beskyttelse

Fuglene synger allerede tidligt om morgenen, det bliver lysere udenfor, og solen skinner varmere og klarere. Sommeren er den tid på året, hvor mange bruger mere og mere tid udenfor. Du nyder vejret og ikke mindst solens varme stråler. Men ligesom du beskytter din hud med solcreme, skal du også beskytte dine øjne. Det gør du bedst med et par gode solbriller med UV beskyttelse. Hos Brillegalleriet i Aalborg forhandler vi et hav af gode solbriller, der passer godt på dig og dine øjne i solen.

UV-stråling er skadeligt for dine øjne

UV-stråling er fagligt i store mængder. Det kan fremprovokere sygdomme som:

  • Synsforringelse
  • Grå stær
  • Kræft

Du husker måske at passe bedre på din hud i solen end dine øjne, men det er en stor fejl. Dine øjne og huden omkring dine øjne er mere udsatte for solens stråler. Derfor er det vigtigt, at du husker at iføre dig et par gode solbriller. Når du vælger solbriller, skal du sørger for, at de har et filter mod solens stråler. På den måde er du garanteret den bedste beskyttelse. Nogle solbriller kan ”snyde” øjnene ved at have et farvet, mørkere glas uden UV beskyttelse. Herved kan øjnene tro, at de er ligeså godt beskyttet, selvom det ikke er tilfældet.

Vælg solbriller med UV beskyttelse hos optiker i Aalborg

Det er ikke lige meget, hvilke solbrille du har på udenfor. Vælg derfor dine solbriller med omhu, så dine øjne er sikre i solen. Hvis du er i tvivl, om dine nuværende solbriller har UV beskyttelse, er du velkommen til at kigge ind hos Brillegalleriet i Aalborg. Vi kan se på dine briller eller hjælpe dig med at finde et par nye, som helt sikkert vil yde dig den bedst mulige beskyttelse.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu