Mode

Brillemoden i 2024 – de største Brilletrends

Graver man dybere i de nyeste brilletrends for 2024 er designet ikke kun påvirket af high fashion, men også af samfundsmæssige forandringer og teknologiske fremskridt. 3D har blandt andet fundet sit indpas i skabelsen af nye brille-designs.
Ligesom du vælger tøj, der passer til din personlighed, er det at vælge det perfekte par briller lige så personligt og har stor indflydelse på ens fremtoning.
Det kan være grænseoverskridende at vælge et brille-design der går ud over ens egen komfort zone, men somme tider skal man turde hoppe ud i det, og her står vi klar i vores butikker til at vejlede og guide dig.

Farvegradienter i brillestel - en leg med farver

Gradientstel bliver mere og mere populære i 2024 og repræsenterer en moderne, men også en kunstnerisk tilgang til brilledesign. Stellene tilbyder en spændende og anderledes overgang af farvenuancer, der tilfører brillen både elegance og dristighed på én gang. For dem, der typisk har været forsigtige med deres valg af brillefarver, kan et gradientstel virke en smule vovede. Men med de rigtige styling tips kan de nemt blive dit foretrukne valg. De giver dit ansigt farve og glød selvom solen endnu ikke har givet kinderne en naturlig sommerglød. Briller med farvegradient skal afspejle eller komplementere tonerne i dine egne fortrukne farver.

OptikTeam modebriller

Transparente stel: afdæmpede, men stilfulde

Klare stel er elegance i al sin enkelhed. Og i 2024 vil spotlyset skinne stærkt på klare stel. De er perfekte til dem, der gerne vil fremhæve ansigtstræk eller makeup uden at overdøve det, og de tilpasser sig elegant til alle hudtoner og ansigtsstrukturer. Er man af den lidt mere vovede type, kan et par farvetonede glas højne stellet´s udtryk og gøre brillen endnu mere stilfuld og personlig.

 Eschenbach Marc O'polo OptikTeam

Sekskantede briller: En ekstra kant på moden

Sekskantede former giver et ekstra tvist på brillemoden. Man føler sig lidt hensat til 70´ernes runde former, men med ekstra kant og elegance.
Geometrien i sekskantede briller eller solbriller giver looket hipster vibes. Især når de sættes sammen med lette, luftige sommeroutfits, giver de geometriske former blikfang og tilfører et edgy twist til ethvert sommerlook.

Fleye OptiKTeam